grenzen-stellen
 • Comments:Off

Workshop Grenzen Stellen

Het stellen van grenzen geeft de mens duidelijkheid, rust, houvast en veiligheid én respect voor je eigen Zijn, in jezelf, met jezelf en alles om jou heen.

Toch worstelen we er vaak genoeg mee. Wellicht omdat we niet moeilijk willen doen, aardig gevonden willen worden, de ander meer waarde toedichten om die grenzen aan te geven naar jou dan dat jij deze grenzen ook voor jezelf mag opeisen.

De mens snakt van nature naar een harmonieus en liefdevol leven en toch zijn we snel geneigd hiervan ons zelf te verwijderen door maar toe te geven aan wat al is ontstaan. Wanneer je vanuit je eigen onzekerheid en onveiligheid grenzen wil stellen zul je vaker merken dat de boodschap nauwelijks aankomt of zelfs genegeerd wordt.

Wanneer je dit herkent en je het heel onprettig vindt om iedere keer weer in strijd, onenigheid en ruzie te komen wanneer jij je grens aangeeft en wanneer je voelt dat je hier niet tegenop gewassen (meer) bent, je een machteloos gevoel hebt of boosheid en frustraties herkent hierin, je het gevoel hebt dat je continu over je grenzen laat gaan, geeft deze workshop jou waardevolle handvatten.

Workshop Grenzen Stellen

Je leert uiteindelijk nu op een duidelijke manier grenzen te stellen en deze te handhaven zonder zelf boosheid of frustratie en machteloosheid te ervaren. Je bent weer veilig en liefdevol in, met en voor jezelf en daarmee sta je weer in je eigen kracht en balans en ervaar je een gezonde relatie tot de ander en de omgeving waarin jij verkeert.

Het nut van het stellen van grenzen, waarom worden grenzen steeds opgezocht, waardoor word jij uitgedaagd hierin of waardoor raak jij gefrustreerd. Hoe krijg je respect voor jezelf en de omgeving voor jou en kun je vanuit een liefdevolle kracht sterker weer omgaan met grenzen stellen?

Reserveer workshop Grenzen stellen

Wil je deze workshop volgen? Kies hieronder de datum en tijd van jouw keuze.

   Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.

   Snel reserveren

   Reserveer hier direct voor de eerstvolgende workshop Grenzen stellen.

   Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.