innerlijk-kind
  • Comments:Off

Workshop Innerlijk Kind

In de workshop Innerlijk Kind-Zijn ervaar je vanuit een warm veilig samenzijn de kern van jouw Zijn, de innerlijke basis die er altijd was en nog is. We nodigen jou uit je kinderlijke basis weer te (h)erkennen door middel van visualisaties, oefeningen op Haptonomische basis, het werken in groepsprocessen, tweetallen  en het ‘staan op jezelf om zo het voelende vermogen van jezelf (weer) te kunnen ervaren’.

Hierdoor kom je weer in een hernieuwde kracht te staan waar je mag zijn en kun je oude gebeurtenissen weer ruimte geven om deel uit te mogen maken van jouw zelf. Door de rouw te mogen laten plaatsvinden ervaar je hoe je de ballast los kan laten.

In de basis van je Zijn hervind je de bevestiging van jouw innerlijke kracht en kun je jezelf als het kinderlijke deel in jou omarmen. Je mag weer zijn in menselijke warmte, in eigen vrijheid en keuzes.

Workshop Innerlijk Kind

Deze workshop kan bevrijdend werken waardoor je meer ruimte en vrijheid als volwassene krijgt. De inzichten zullen zowel in jezelf plaatsvinden als naar de omgeving om je heen.

Reserveer workshop Innerlijk kind

Wil je deze workshop volgen? Kies hieronder de datum en tijd van jouw keuze.

    Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.

Snel reserveren

Reserveer hier direct voor de eerstvolgende workshop Innerlijk kind.

Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.