keuzes-maken
  • Comments:Off

Workshop Keuzes Maken

In je leven sta je continu bloot aan het maken van keuzes. Het geeft een bepaalde vrijheid om zo dicht mogelijk te streven naar het jezelf zijn in de keuze die je maakt, waar en voor wat of wie dan ook!

Herken jij dat je dit lastig vindt en het je kopzorgen geeft? Pieker je erover? Herken je ook dat je het maken van de juiste keuze voor jezelf vaak genoeg uitstelt? Ben je wellicht ook bang om de verkeerde keuze te maken? Vind je het lastig om alle afwegingen rondom zo’n juiste keuze goed op een rijtje te krijgen?

Workshop Keuzes Maken

In deze workshop kijken we samen naar wat er nodig is om jouw oplossing- en doelgerichtheid weer aan te boren. We gaan op zoek naar erkenning en verwerken om de ‘weg vrij te maken’… wat er nodig is voor jou om tot een veilige, gezonde en heldere basis van effectiviteit en succesbeleving te komen.

Op deze manier zie je jou ‘zelve’ terug en herken je wanneer je ‘wegloopt van het maken van de keuze’ of ‘angst ervaart om te komen tot een juiste keuze’. Van daaruit leer je hoe je vanuit die liefdevolle eigenheid voor jezelf, jouw ‘drive’ weer herkent en je passies weer voelt en daar je keuzes op kan afstemmen!

Reserveer workshop Keuzes maken

Wil je deze workshop volgen? Kies hieronder de datum en tijd van jouw keuze.

    Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.

Snel reserveren

Reserveer hier direct voor de eerstvolgende workshop Keuzes maken.

Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.