workshop-kracht-van-je-zelfbeeld
  • Comments:Off

Workshop Kracht van Jouw Zelfbeeld

In deze workshop ontdek je op een ontspannen manier jouw unieke schoonheid en kwaliteiten en ontdek je de kracht van je schaduw. Als je beide kanten van jezelf volledig accepteert ben je sterk in je kwetsbaarheid en durf je zonder schaamte volop in het licht te staan. Erkenning van je totale Zelf maakt je krachtig, onafhankelijk en levenslustiger.

Door een creatieve werkvorm kom je tot zichtbaarheid van jouw zelfbeeld. Je ontdekt hoe jij jezelf kunt accepteren aan de hand van jouw creatieve werkvorm en we plaatsen deze tegen het licht van de acceptatie die anderen over jou hebben.

Door de verschillende inzichtelijkheden over jouw zelfbeeld, bekeken vanuit jouw oogoptiek en de ander komen we samen tot een positief beeld! Je gaat ontdekken dat er geen reden is om aan jezelf (jouw Zelf) te twijfelen en je ervaart dat je beeld over dat mooie tot stand gekomen hernieuwde zelfbeeld zijn plaats mag innemen in jouw lichaam en geest.

Hierdoor wordt jouw zelfbeeld  versterkt door middel van onder andere lichaamsgerichte oefeningen in tweetallen of groepsgericht.

Met verwondering zul je ontdekken hoeveel kracht er in jou verscholen ligt.  De zichtbare en onzichtbare kwaliteiten brengen we met elkaar in verbinding waarbij extra aandacht wordt gegeven aan het doorwerken ervan in het dagelijks leven.

Reserveer workshop Kracht van Jouw Zelfbeeld

Wil je deze workshop volgen? Kies hieronder de datum en tijd van jouw keuze.

    Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.

Snel reserveren

Reserveer hier direct voor de eerstvolgende workshop Kracht van Jouw Zelfbeeld.

Sorry, op dit moment is deze workshop niet ingepland.